İzmir’in İki İlçesine TOKİ Müjdesi!

TOKİ'nin yapacağı konutlar için Kınık'ta ihale sürecine gelinirken Kiraz'da ise inşaat 2017'de start alacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İzmir'in Kınık ve Kiraz ilçelerinde toplam 521 adet konut projesi için kolları sıvadı.

Yaşanan gelişme ilçelerdeki vatandaşları sevince boğdu.

Kiraz'da bir süredir görüşmeleri ve çalışmaları devam eden TOKİ konutları için Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar'dan müjdeli haber geldi.TOKİ konutlarının yapımına başlanması için mutabakata varıldı.

Başkan Özçınar 250 konutluk birinci etap projenin yapımına Kiraz'ın Kırköy Mahallesi'nde 2017 yılında başlanacağını belirtti.

KINIK BİR ADIM ÖNDE

Kınık'ta ise Türkcedit Mahallesi'nde yapılacak 271 konut için İzmir Valiliği'ne sunulan dosya Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliği'nin 17'inci maddesi doğrultusunda incelenerek projeye uygun ÇED süreci başladı. İlerleyen günlerde yapılacak ihalenin tarihi belli olacak.

Mehmet İşler - Egedesonsöz

TOKİ Haberleri

TOKİ’den Ankara’da 11 Bin 256 TL Taksitle Konut
TOKİ'den 65.3 Milyar TL'lik Yeni Proje!
Sosyal Konut Projesinde Daire Fiyatları Belli Oldu!
Seferihisar'da TOKİ Konutları İçin Kuralı Satış Yapılacağı Duyuruldu
Sosyal Konut Projesinde Tarih ve Şartlar Belli Oldu