Kapaklı Belediyesi Emlak Vergisi Ödemeleri Başladı!

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nde 1. taksit ödemelerin başladığını açıkladı. Mandalı, vatandaşları ödemelerini son güne bırakmaması için uyardı.

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nde ödemeler başladı. Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 1. taksit ödemelerinin başladığını hatırlatarak ödemelerin son güne bırakılmaması gerektiğini söyledi. 

EMLAK VERGİSİ BORCUNUZU SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Konuyla ilgili konuşan Başkan Mandalı, “Kapaklı Belediyesi’ne Emlak vergisi ödemek isteyen vatandaşlarımız 1 dakika gibi kısa sürede ödeme yapabilmektedir. Vatandaşlarımıza Belediyemiz internet sitesi üzerinden e-belediye uygulamalarında kredi kartıyla ve Türkiye Halk Bankası veznelerinden ödeme kolaylıkları sunuyoruz'' dedi. 

Yaşanabilir bir şehir sunmak için çalıştıklarını ifade eden Mandalı, vatandaşın ödediği vergileri hizmet olarak geri verdiklerini açıkladı.

Vergi-Kredi Haberleri

Konut Kredileri Yüzde 2,79'un Altına İnmedi
Faiz Önce Konutta, Sonra İhtiyaç ve Taşıtta Düşer
Konut Kredisi Faizleri Beklenen Seviyede Düşmedi
Konut Kredilerinde Kampanya Olacak Mı? Bankalar Birliği Başkanı Açıkladı
2025 Yılı Konut Kredisi Güncel Faiz Oranları