Mülk Sahipleri Artık Öğrencinin Sınav Notuna Göre Evini Kiralıyor

Gayrimenkul Uzmanı Şenay Araç öğrencilere ev kiralayan ev sahipleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaparak, mülk sahiplerinin artık öğrencinin sınav notuna göre ev kiraladığını söyledi

Türkiye’de kira krizi gün geçtikçe derinleşiyor. Gayrimenkul Uzmanı Şenay Araç, son günlerde giderek daha da büyüyen kira krizi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Haberlercom stüdyosunda sunucu Gökay Kalaycıoğlu'nun konuğu olan Gayrimenkul Uzmanı Şenay Araç, öğrencilere konut kiralayan ev sahipleriyle ilgili dikkat çeken ifadelere imza atarak, "Mülk sahipleri öğrencinin sınav notuna göre daire kiralıyor” ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLERİN NELERE DİKKAT ETMELİ?

Şenay Araç, öğrencilerin konut kiralarken dikkat etmesi gereken hususlara da değinerek önemli detaylar paylaştı. Şenay Araç açıklamasında zaten öğrencilerin kiralarını ailelerinin finanse ettiğini belirterek, mega kent İstanbul'a ilk kez gelen bir öğrencinin konut ararken okullara ulaşımına çok dikkat etmesi gerektiğini söyledi. Açıklamasında ulaşım olayının öğrenciler için en önemli kısım olduğunu kaydeden Şenay Araç, "İkinci olarak da toplu taşımaya ulaşım kolaylığı çok önemli. Bir de kiralayacağı apartmanı iyi araştırması gerekli. Aidatları da çok önemli" dedi. Araç ayrıca açıklamasında ev almayı düşünenlere de müjdeyi verdi. Araç, "Konut alacak olanlar eylül ayını beklesin" dedi.

Emlak Gündemi Haberleri

Türklerin Yurt Dışından Gayrimenkul Alımı Rekora Koşuyor
Konut Satışları Yıl Sonunda 1 Milyon 300 Bin Bandını Geçecek
İzmir'de Konut Satış Oranları %39 Arttı
İnsanlar Tasarruflarını Konuttan Yana Kullandı
Merkez Bankası Faiz Kararını Açıkladı