Konut Seferberliği 15 Eylül’de Başlıyor

Birçok markalı konut projesinde geçerli olacak olan Konut ödemelerinin 2019'a kadar öteleneceği üçüncü dev kampanya 15 eylül tarihinde start alıyor. Kampanyanın başını Emlak Konut GYO çekecek.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlayan konut seferberliğinin üçüncüsü de yolda.  Cityscape 2017 Dubai’de konuşan Emlak Konut GYO Genel Müdürü kampanyanın 15  Eylül’de başlayacağını söyledi.

Emlak Konut’un tüm projeleriyle kampanyada yer aldığını belirten Murat Kurum kampanyanın içeriği hakkında şu bilgileri verdi: “Kampanya kapsamında bugünden konutunuzu alıyorsunuz ödemeler ise 2019’da başlıyorsunuz. Projelerimizde metrekare fiyatı 2 bin 800 TL’den başlıyor. Konut alanlar en az yüzde 15-20 avantajlı olacak” dedi.

YATIRIMCILAR İÇİN SON FIRSAT 

Kampanyanın yatırımcılar için son fırsat olduğunu vurgulayan Emlak Konut GYO Genel Müdür Murat Kurum, fiyatlar şu an çok düşük seviyede bunun altına inmez dedi.

Emlak Gündemi Haberleri

İnşaat Sektöründe En Büyük Maliyet İşgücü
Binalarda Yeni Dönem: Isı Yalıtımının Zorunlu Olacağı Tarih Belli Oldu
100 Binden Fazla Evsiz Var, 3 Kişiden 1’i Kötü Konutta Yaşıyor
Sektörden Konut Fiyatlarını Ucuzlatacak Formül: Arsa Desteği Önerisi
2025 Ocak Ayı Konut Satış Verileri Açıklandı: Yüzde 39,7 Artış!