Rönesans Holding Bayraklı'da 910 Konut ve 132 Dükkan İnşa Edecek

İzmir Bayraklı’da yapılacak 910 konut ve 132 dükkan inşaatı ihalesini Rönesans Holding'e aldı. İhale bedeli 450 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir'de 30 Ekim’de meydana gelen ve 115 kişinin hayatını kaybettiği 6.6 büyüklüğündeki depremden en çok etkilenen bölge olan İzmir'in Bayraklı ilçeside inşa edilecek konut projesinin ihalesini de Rönesans Grubu aldı. 

SALHANE VE MANSUROĞLU MAHALLESİNDE

“İzmir Bayraklı İlçesi, Salhane ve Mansuroğlu Mahalleleri 3 Bölge 910 Adet Konut ve 132 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi” için yaklaşık maliyet 450 milyon TL olarak belirlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ Başkanlığı tarafından 19 Ocak'ta düzenlenen ihale rekabete kapalı 21b Pazarlık usulüyle yapıldı. 

Sonuç ilanı bugün açıklanan ihalenin sözleşmesi 9 Şubat'ta imzalandı. Buna göre inşaatın tam bir yılda tamamlanması planlanıyor. 

İhale Haberleri

Bandırma’da Limana Yakın Arsa 38 Milyon TL'ye Satışa Çıktı
İzmir’de 804 Milyon TL’lik Gökdelen İmarlı Taşınmaz Satışa Çıkıyor
Turgutlu’da 10 Adet İmarlı Arsa 830 Binden Başlayan Fiyatlarla Satışa Çıktı
İstanbul Pendik’te D100 Bulvar Karayoluna Yakın Arsa 56 Milyon TL'ye Satışa Çıktı
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'ndan İzmir'de 646 Milyon TL'ye Satılık 28 Arsa