Seramiksan Buca Bayi Mağaza Sayısını Artıracak

1998 yılında Seramiksan’da İzmir Bölge Satış temsilcisi olarak çalışmaya başlayan Nihat Yıldırım tarafından 2008 yılında kurulan ve Seramiksan bayisi Buca Yapı şube sayısını artırmayı hedefliyor.

Seramiksan’ın bayilerinden Buca Yapı, 2008 yılından bu yana Seramiksan’ın banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları için kullanılabilecek seramik, granit karolardan oluşan yüzlerce ürün çeşidi ve benzersiz vitrifiye ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor.

Buca Yapı’nın sahibi Nihat Yıldırım, müşterilerinin daha kolay ulaşmalarını sağlamak adına mağaza sayısının önümüzdeki dönemde artırmayı hedeflediklerini belirtti.

1998 yılında Seramiksan’da İzmir Bölge Satış temsilcisi olarak çalışmaya başlayan Nihat Yıldırım, 2008 yılında Buca Yapı’yı kurdu. 70 metrekarelik bir mağaza ile sektöre adım atan Nihat Yıldırım, 450 metrekarelik mağazasını ardından da bu yıl Seramiksan Buca Yapı Özdere şubesini açtı.

İnşaat Malzemeleri Haberleri

Esnaf Kültüründen Geliyoruz
Doğru, Ekonomik, Performans Ürünler Sunuyoruz
Seramik Sektörü Kazandıklarını Geri Veriyor
Atölye Yapı'da İkinci Kuşağın Hedefi: İhracat Ve Yarımada
Gelecek 10 Yılda Havuz Sektöründeki Değişime Öncülük Etmeyi Hedefliyoruz